14.12.2011

На годишното собрание одржано на 13-12-2011 беше избран нов одбор со мандат од 4... 

1.12.2011

На свечената церемонија одржана во Токио, за време на посетата на премиерот... 

18.11.2011

По повод десетгодишниот јубилеј, Претседателот на Република Македонија др.... 

3.11.2011

По повод шест децении од основањето на Правниот факултет „Јустинијан Први“... 

17.10.2011

Претседателот Иванов го одликува Шеикот Хамад Бин Калифа Ал Тани, Емир на Катар... 

14.10.2011

Ако се примени методот на пресликување на видливите краци, ќе се види дека...