17.5.2015

10 годишен јубилеј на првото хералдичко предавање

На 28 мај се навршуваат 10 години од првото предавање организирано од страна на Македонското хералдичко здружение, оддржано во склоп на Денот на музеите, во киносалата на Музеј на Македонија. На истиот настан беше промовиран и првиот број на гласникот на МХЗ – Македонски хералд.