18.4.2024

Донација на знаме


Македонското грбословно друштво донираше државно знаме на Република Македонија на АСУЦ Боро Петрушевски поради изветвено знаме кое се висеше на јарболот пред средното училиште.

Потсетување, знамињата кои се изложени на временските услови имат рок на траење од 3-6 месеци, во зависност од квалитетот, и мора да се заменуваат редовно.