14.12.2012

Нов одбор

На денешното собрание е извршен избор на нов Одбор. Хералдот Јоновски е ре-избран за нов претседателски мандат. За нов потпретседател е избран досегашниот секретар, Петар Гајдов, а за секретар е избран Александар Гижаровски.