25.3.2019

Предавање за државна и партиска хералдика

Денес, 25.3.2019,  на правниот факултет “Јустинијан Први”, главниот хералд на Македонското грбословно друштво, д-р Јован Јоновски, одржа предавање на тема: “државната и партиската хералдика”. На предавањето присуствуваа студенти од политички студии на македонски јазик и студенти од политичките студии на англиски јазик на предметот: “Политички партии и интересовни групи” кај проф. д-р Тања Каракамишева-Јовановска и проф. д-р Александар Спасеновски