18.11.2011

Универзитетот на Југоисточна Европа одликуван со Орден за заслуги за Република Македонија

По повод десетгодишниот јубилеј, Претседателот на Република Македонија др. Ѓорге Иванов го одликуваше Универзитетот на Југоисточна Европа со Орден за заслуги за Македонија. Орденот го прими неговиот Ректор, Замир Дика