3.5.2020

Гостување на хералдот Јован Јоновски во емисија Гласот на Народот за Македонска... 

3.4.2020

Церемонијално подигање на македонското знаме пред седиштето на НАТО 30.3.2020 ...

11.2.2020

Во издание на Флаг херитиџ фаундејшн (Flag Heritage Foundation), од Денверс, Масачусец... 

16.12.2019

Документарна емисија снимена некаде кон крајот на 1980те ...

9.6.2017

Излезе од печат 10-от број на „Македонски хералд“. Електронската верзија од... 

31.12.2015

  • Предлог за хералдички грб на Република Македонија • Медал за храброст •... 

30.7.2014

Македонски хералд 8 • Радовиш со нов грб и знаме • Медал за заслуги за Македонија •...