2.12.2013

Делегација на МХЗ на годишното собрание на БХВО

На 30ти ноември 2013, делегација на МХЗ составена од претседателот и хералд м-р Јован Јоновски, секретарот и персевант Александар Гижаровски, и истакнатиот член Иван Нацевски имаше чест да гостува на годишното собрание на Бугарското Хералдичко и Вексилолошко Здружение (БХВО), одржано во хотелот "Будимпешта" во Софија, Република Бугарија.