26.12.2010

Фестивалот „Златно славејче“ наградено со Плакета на Република Македонија

zlatnoslavejce
Повелбата на Република Македонија доделена на фестивалот Златно славејче на одбележувањето на 40 години од оваа манифестација.

Гардист ја држи повелбата непосредно пред доделувањето.