23.10.2016

Иван Нацевски на Македонско радио за грбовите на Александар Македонски

Членот на Македонското хералдичко здружение, Иван Нацевски, во своето гостување на Македонското радио на 21.10.2016 година зборуваше за грбовите на Александар Македонски и нивната распространетост во европската средновековна култура.

Слушнете ја емисијата во целост:

Преземено од heraldika.stamatovski.com