2.2.2011

Орден за Тоше Проевски

Претседателот Ѓорге Иванов постхумно го одликува Тоше Проески со Орден за заслуги за Македонија по повод неговиот 30-ти роденден.

proeski

Орденот го прими неговиот внук, Кристијан Ристески.