14.3.2009

Посета на Ролф Хатерминк на МХЗ

Ралф Хатерминк од Холандија, автор на најголемиот сајт за месна хералдика ngv.nl во посета на МХЗ, на неформалната средба во Занзибар (овој скопскиот)