1.11.2010

Предавање за хералдика во Охрид

Во петок, на 12 октомври, Хералдот на Македонското хералдичко здружение, м-р Јован Јоновски ќе одржи предавање за хералдиката, науката за грбовите. Предавањето ќе се одржи во просториите на клубот „Има време“ во Охрид (карши старото кино), со почеток во 19 часот.