Simboli-na-makedonija-korica2
28.10.2015

Издавачката куќа Силсон во октомври 2015, ја објави книгата Симболите на Македонија, каде на 376 страни со преку 600 илустрации се... 

jovan-zeljko-zagreb1
27.10.2015

По повод денот на македонската револуционерна борба 23 октомври, во Загреб во организација н аХрватското грбословно и заставословно... 

амблем на Кисела Вода
7.7.2015

На ден 10.06.2015 година, Советот на Општина Кисела Вода, по предлог на Комисијата... 

predavanjejubilejf
17.5.2015

На 28 мај се навршуваат 10 години од првото предавање организирано од страна...