20.5.2020

До Совет на Општина Свети Николе Плоштад Илинден бб, 2220 Свети Николе   Скопје,... 

18.5.2020

Одбележувањето на Меѓународниот ден на музеите – 18 мај – во соработката... 

3.5.2020

Гостување на хералдот Јован Јоновски во емисија Гласот на Народот за Македонска... 

14.4.2020

Разговор со Хералд д-р Јован Јоновски на македонско радио 2015 2 дел, илустрирано... 

7.4.2020

Гостување на хералдот Јован Јоновски на Македонско радио 2015 1 дел. Видеото... 

28.3.2020

Дебата за државниот грб непосредно пред иницијативата за вадење на ѕвездата... 

25.3.2020

Колегите од словенечкото хералдичко друштво дизајнираа знаме како симбол... 

20.2.2020

  Јосипа Лисац заработи прекршочна пријава поради интонацијата на химната... 

11.2.2020

Во издание на Флаг херитиџ фаундејшн (Flag Heritage Foundation), од Денверс, Масачусец... 

5.2.2020

Емисија за хералдика на МТМ 2010 година, гостува хералдот д-р Јован Јоновски ...