4.6.2019

Македонското грбословно друштво по повод 10 јуни светскиот ден на хералдиката... 

15.5.2019

Конечно достапна, на 186 страни А4 формат со 22 колорни страни со преку 300 илустрации. Книгата... 

6.5.2019

Католичка хералдика – грбот на папата Франциск по повод првата посета... 

23.4.2019

https://www.facebook.com/events/267262384045633/ ...

12.4.2019

https://www.facebook.com/events/588655081648668/ ...

8.4.2019

На 8 април 1970 година во Лондон се одржа Првиот светски ромски конгрес... 

3.4.2019

„Денес над Македонија се раѓа“, со текст од Владо Малевски, првпат е изведена...