29.9.2023

Општина Сопиште Грб на рурална општина Заведен под број 3/2023 на 29.9.2023 година Блазон Штит Златно,... 

5.9.2023

Предавање на д-р Јован Јоновски по повод меѓународниот ден на хералдиката... 

18.8.2023

Медал за учество во хуманитарни или мировни операции На 18 август, претседателот... 

1.7.2023

Во рамки на одбележувањето на 2 Април – Денот на 1.пешадиска бригада на Армијата,... 

12.6.2023

Меѓународниот ден на хералдиката, 10 јуни, оваа 2023 година повторно беше одбележан... 

12.6.2023

Анѓела Алексовска Физиотерапевт од Куманово Заведен под број 2/2023 на 12.06.2023...