28.5.2020

Игор Стоилевски Машински техничар од Куманово Заведен под број 2/2020 на 28.05.2020... 

20.5.2020

До Совет на Општина Свети Николе Плоштад Илинден бб, 2220 Свети Николе   Скопје,... 

18.5.2020

Одбележувањето на Меѓународниот ден на музеите – 18 мај – во соработката... 

3.5.2020

Гостување на хералдот Јован Јоновски во емисија Гласот на Народот за Македонска... 

14.4.2020

Разговор со Хералд д-р Јован Јоновски на македонско радио 2015 2 дел, илустрирано... 

7.4.2020

Гостување на хералдот Јован Јоновски на Македонско радио 2015 1 дел. Видеото... 

3.4.2020

Церемонијално подигање на македонското знаме пред седиштето на НАТО 30.3.2020 ...