2.10.2010

Во Штутгарт, Германија од 14 до 18 Септември се одржа 29 Конгрес на генеолошки... 

16.9.2010

На 14.09.2010, во Штутгарт, на Генералното Собрание на Интернационалната Конфедерација... 

30.8.2010

Излезе новиот број на „Македонски Хералд“ кој ја прекина досегашната традиција... 

16.7.2010

Нова Македонија, Јуни 1993 Деновиве во Скопје престојуваше господин Гинтер Клајнеџ,... 

30.6.2010

Денес во магазинот ТЕА беше објавена фотографија на Претседателот на Република... 

10.6.2010

Претседател на Република Македонија Грб на функција Заведен под број 3/2010... 

10.6.2010

Македонска православна црква – Охридска архиепископија Заведен под број...