17.5.2010

Меѓународниот ден на музеите 18 мај, Музеј на Македонија традиционално го одбележува... 

20.3.2010

Деновиве излезе од печат службениот лист на МПЦна чија насловна страна е објавен... 

22.1.2010

На 16 ноември 2009 година, без никаква расправа и за само неколку секунди, колку... 

22.1.2010

На 02-12-2009 година Претседателот на Република Македонија доби грб на функцијата....