1.10.2016

Со регистрацијата на грбот на Македонското хералдичко здружение на 1.10.2004... 

27.9.2016

Во своето гостување на Македонското радио на 27.9.2016 година, м-р Јован Јоновски... 

20.8.2016

„Нова Македонија“ од 21 август 1992 година. ...

28.7.2016

Излезе од печат 9-от број на „Македонски хералд“. Електронската верзија од... 

20.7.2016

Објавен е онлајн регистарот на грбови заведени во Македонското хералдичко... 

10.6.2016

Драги Тодоровски Градежник од Куманово Заведен под број 1/2016 на 10.6.2016 година Блазон Штит Црвено,... 

5.5.2016

Претседателот Ѓорге Иванов со „Орден за воени заслуги“ ги одликува Единицата...